Friskvård

Vi har vi lång erfarenhet och de rätta verktygen för att öka prestationer och skapa välmående företag genom starka och friska medarbetare.

En frisk personal är företagets största tillgång. En piggare och hälsosammare medarbetare jobbar effektivare, tenderar att hantera stress bättre och sjukskriver sig mer sällan.

Lider din personal av exempelvis ryggbesvär, smärta, stress, övervikt, artros eller något annat? Eller vill ni förebygga belastningsskador? Genom utbildade och licenserade personliga tränare hittar Team PT Janne rätt träningsform och rehabilitering av din personal.

Rehab
Vi hjälper dig att utforma ett träningsprogram som du kan utföra både hemma och hos oss. Detta för att din värk ska släppa och inte återkomma. Hur omfattad skadan är bestämmer längden på rehabiliteringen och vi säkerhetsställer att du hela tiden kommer vidare med nya träningsprogram efter utveckling.

Prehab
Förebyggande träning för att undvika skador. Vi skräddarsyr din träning efter livs- och arbetssituation för att undvika belastningsskador.

 

Kontakta oss för en skräddarsydd friskvårdplanering