SENIORTRÄNING 65+

Fysisk träning när man blivit lite äldre behöver anpassa för att bli bra! Styrketräning för att behålla sin muskelmassa och styrka, träna reflexer för att minska risken för fallskador mm. Rörlighet är viktigast av allt då den oftast är den begränsande faktorn för ett aktivt liv.

Träningen sker i små grupper om 4-6 personer. Ni tränar styrka, rörlighet och era reflexer. Konditionen förbättras och ni får individanpassade utmaningar och massor av tips hur ni ska göra!  Träna tillsammmans med bästa vännerna på tider som passar er. Ni kanske redan idag går på cirkelgym, gympa eller annat grupp pass. Grupp träning hos oss är annorlunda då vi anpassar träningen till er som individer. Vi lär känna er och era begränsningar. Efter hand kommer passen vara mer och mer anpassade för er som individer. Alla är vi olika och tränar därför på lite olika sätt.

Här kan ni träffas 10 ggr för 1500kr/ person. I priset ingår också ett praktiskt och teoretiskt studiebesök innan ni bestämmer er. Boka ett kostnadsfritt studiebesök.

Hör av er till mig så berättar jag mer.

070-471 37 65

janne