PT Janne & Co

Vill du veta mer?

Titel: Lic. ELEIKO PERSONAL TRAINER
Namn: Jan Wågesjö
E-post: janne@ptjanne.se
Telefon: 070 471 37 65

Jan Wågesjö  Jag är 46 år och tvåbarns far. Bor i centrala kalmar sedan 1 år. Fil. mag i Biologi. Arbetat som lärare och forskningsassitent, har varit egenföretagare sedan 2005. Har testat det mesta inom idrott, fotboll hockey, brottning, jazzdans, rugby, ridning styrketräning och en hel del rehabträning mm.

Som person fokuserar jag gärna på rörlighet, mobilitet och styrka i min egen träning. ”Roligt är inte alltid bra men bra är alltid roligt” Erik Börjesson utbildare på lic Eleiko personal trainer.

Andra företagare som hyr in sig i våra lokaler. Madelaine och Andreas.

Titel: Licensierad personlig tränare och kostrådgivare.
Namn: Madelaine Jeansson/Aktiv Livsstil Kalmar
E-post: madelainejeansson@gmail.com
Telefon: 0762260647

Nybliven mamma som nyligen flyttat tillbaka till Öland efter 16 år runt om i Sverige och världen. Jobbat som polis i yttre tjänst där jag även var friskvårdsansvarig och tagit fram träningspass och tränat poliskollegor på olika nivåer.

Genomfört två svenska klassiker (Vasaloppet, Vätternrundan, Vansbrosimmet och Lidingöloppet), Triathlon och Velothon Stockholm. 

Hur många gånger har du ångrat ett träningspass?

Titel: iplomerad och certifierad massageterapeut.
Namn: Andreas Akhgar

Hej! Jag heter Andreas Akhgar och är diplomerad och certifierad massageterapeut.
Från hösten 2017 så hyr jag in mig hos Pt Janne&Co och bedriver full massageverksamhet där, med inriktning på klassisk svensk massage.
Jag ser fram emot att samarbeta med tränarna Janne och Madde, då vi kan skapa de bästa förutsättningarna för våra kunder och erbjuda ett helhetskoncept.

För Bokning och mer information, länken nedan.

https://www.bokadirekt.se/places/kalmar-aktivitet-ab-20539