PT-STUDIO

Välkommen till Studion med det lilla extra! Vi anpassar din träning till din nivå med hjälp av fantastisk utrustning, kunnande och ett stort hjärta

Träning i studion är lätt, dvs vi krånglar inte till det!

 Vi har ett stort utbud av individanpassad träning i grupp eller enskilt. Det lilla formatet på gymmet och engagerade tränare gör det lätt att hålla focus. Vilket i sin tur ger korrekt utförda övningar. Med bra teknik kan du lyfta tyngre och mer. Resultatet blir bättre! Träning är lätt och kan vara riktigt tungt om du gör rätt, vi hjälper dig och strävar efter att du ska få den träningsmognad du behöver för att kunna träna under långtid framöver varhelst du vill, gym, utomhus, enskilt, med kompisar eller i föreningen. Det viktiga är att du tar i och har kontinuitet i din träning. Startar man om i januari varje år kan man inte ta i för då får man för ont och lägger av. Det tar lite tid att hitta nivån men efter det kommer resultaten.

Studion kan vara ett gym för dig som inte känner dig helt bekväm med att exponera din träning och dina resultat helt öppet, eller för dig som vill ha ett komplement till din nuvarande träning och prova något nytt och individanpassat. Nybörjare eller träningsvan spelar ingen roll, vårt jobb är att få dig att nå ditt mål på ett så smart sätt som möjligt. ”Roligt är inte alltid bra men bra är alltid roligt!”

Vårt helhetsperspektiv på personlig träning, breda kompetens och utrustning i världsklass erbjuder de rätta förutsättningarna för att nå individuell balans och ökade prestationer.

Med stort hjärta och engagemang ser vi fram emot att skräddarsy ert upplägg!

Kontakta oss för en rundvisning och presentation!